ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN 60 capsule, braila, Braila, Afaceri, Vanzari, produse de frumusete Anunturi Romania

space
spaceCautare dupa text

Pret min

Pret max001 3250 3720 6120 6600 6700 afaceristi aluminiu amorsa amplificator ancorare angajari videochat angeleyes anti animale anti daunatori anti gandaci anti jderi antigandaci aparat anti insecte aparat ultrasunete soareci aragaz profesional sau plita profesionala aspiratoare audio audioghid automate automatizare automatizari bacau betoane bft bilunara birouri boltari bosch brasov brau busuioc buzau caini agresivi camin canal canto carti centrale chingi ancorare profesionale din poliester chrom ciocolata coafor cofraje colaborare conditionat costumase craciun creaton creioane cuple curca degivrare dezvoltator imobiliar dispozitive de ridicare diverse dunare e46 e52 e66 echipamente ridicare engleza etc etj extravilan fals flotante flyere for franghii circulare fuzeta gaina garaj garantie gaz genti sport germana glaf guess hale hand hummer impotriva rozatoarelor incalzire inchiriere inele inele de ridicare infrarosu interioare international investitie lant ridicare grad 100 lant ridicare grad 80 laptop lauze legalizate legumicultura linoleum livreaza locului longevitate lucrari luneta macara macerat mamaia marissa mase masina metalice metan mobila mobile mobilier modele montaj montez muncii mures n81 n95 n97 naturale nbr nunta ocna sibiului organizam orice originala paianjeni papuc parchetar pastile petreceri pfa piese poliuretanice porti postare anunturi produse promotii proprietar putere puturi quad race radiant rehau renovat reprezentant resigilat rochie romana rutiere salon sant seara sector semiremorci septice servicii sirene sisteme ancorare lant slabire snagov snooker social spatiu spy studenti stuf subcetate subsol suedeza suspendate taiere techlon telefoane tencuiala tip tipar titu tosa tractari turnat uniforme vidanja vidanje videochat videochat fete viespi vila vinzare vitrine frigorifice windows xvision

ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN 60 capsule

ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN 60 capsule

(1 fotografii)

space
space

Despre ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN 60 tablete

Acetyl Resveratrol cu Fulvicin pe intelesul tuturor:
este un puternic factor chelator (leaga si conduce mineralele in organism acolo unde este nevoie)

regleaza PH-ul sanguin (alcalinizeaza organismul) si oxigeneaza celulele;

influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism;

inlatura oboseala, avand o actiune tonica generala;

elimina metalele si compusii metalici nedoriti din organism;

puternic sustinator al sistemului imunitar;

mentine in limite normale colesterolul

Despre produsul care contine Acetyl Resveratrol

Mod prezentare:
Flacon plastic, 60 capsule gelatinoase continand: 100mg acetyl resveratrol( 98%), 100 mg mumio (asphaltum-denumire botanica) continand min.15mg Acid Fulvic(15%).

MOD DE ADMINISTRARE:
cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

De ce forma ACETYL?
Cand studiam efectele resveratrolului toata lumea era extaziata dar rezultatele consumului de pastile sau capsule cu resveratrol erau dezamagitoare.

De ce? Forma comerciala (ca supliment) este Trans Resveratrol (hidrosolubil) sau Cis (liposolubil). Dar forma naturala, din vinul rosu, este ALCOOLICA (acetilata natural). Acetyl Resveratrol din produsul nostru este forma tri-acetyl.

Iata ce zice Wikipedia (si nu doar ea) despre resveratrol (forma comerciala-trans resveratrol):
O modalitate de administrare a resveratrolului la om poate fi de livrare bucal, care este f─âr─â ├«nghi╚Ťire, prin absorb╚Ťie direct─â prin interiorul gurii.

C├ónd 1mg de resveratrol ├«n 50 ml de alcool de 50% / solu╚Ťie de ap─â unul a fost re╚Ťinut ├«n gur─â timp de un minut, ├«nainte de ├«nghi╚Ťire, 37 ng / ml libere resveratrol au fost m─âsurate ├«n plasm─â doua minute mai tarziu. Acest nivel de resveratrol neschimbat ├«n s├ónge se poate realiza doar cu 250 mg de resveratrol luate ├«ntr-o forma de pastile [98]. Cu toate acestea, viabilitatea unei metode de livrare bucale este pus─â sub semnul ├«ntreb─ârii din cauza solubilit─â╚Ťii apoas─â sc─âzut al moleculei. Pentru un medicament care urmeaz─â s─â fie absorbite prin intermediul membranei transmucoas─â, trebuie s─â fie ├«n dizolvat in forma libera [99]. [100] Resveratrolul se potrive╚Öte criteriilor de dozare transmucoas─â oral─â, cu excep╚Ťia acest avertisment.Solubilitatea sc─âzut─â limiteaz─â foarte mult cantitatea care poate fi absorbita prin mucoasa bucala ╚Öi este motivul pentru care metoda nu a fost serios explorata ├«n continuare. Tot resveratrolul, care se ├«ncearc─â s─â fie luate bucal, nu va reu╚Öi s─â treac─â prin membrana mucoas─â a gurii ╚Öi s─â fie absorbit─â ca o doz─â oral─â. [101] Cu toate acestea, nevoia de a explora livrarea bucala ├«n formul─âri farmaceutice viitoare a fost exprimata [100]. [102]

Aproximativ 70% din doza resveratrol administrat pe cale orala dintro o pastila este absorbit; cu toate acestea, biodisponibilitatea oral─â de resveratrol este sc─âzut─â, deoarece este rapid metabolizat ├«n ficat ╚Öi intestine ├«n forme conjugate: glucuronat si sulfonat. [103] Doar urme (sub 5 ng / ml) de resveratrol nemodificat au putut fi detectate ├«n s├ónge dup─â doza de 25 mg pe cale oral─â. [103] Chiar ╚Öi atunci c├ónd o doz─â foarte mare (2,5 ╚Öi 5 g), a fost data ca o pastila f─âr─â protectie gastrica(gastrorezistenta), concentra╚Ťia de resveratrol din s├ónge nu a reu╚Öit s─â ajung─â la nivelul pretins a fi necesar pentru prevenirea cancerului sistemic. [40] O forma de resveratrol ├«ntr-o guma de mestecat este acum ├«n produc╚Ťie, iar acest lucru ar fi de a╚Öteptat pentru a atinge niveluri mult mai ridicate in sange decat formulele orale. Resveratrolul dat ├«ntr-o forma numita SRT-501 (3 sau 5 g), dezvoltat de Sirtris Pharmaceuticals, a atins nivele cinci p├ón─â la opt ori mai mare de sange. Aceste niveluri a f─âcut posibile concentra╚Ťia necesar─â de a exercita efectele prezentate ├«n modele animale ╚Öi in vitro. [7] Cu toate acestea, pe 5 mai 2010, GlaxoSmithKline (GSK) a anuntat ca a suspendat testele cu SRT501, o forma a resveratrouluil, din motive de siguran╚Ť─â, ╚Öi terminat studiul la 2 decembrie 2010 [104]. Sirtris Pharmaceuticals,pe care GlaxoSmithKline cumparat-o pentru 720 milioane dolari, ├«n 2008,e ├«n curs de dezvoltare de noi forme ale resveratrolului. GlaxoSmithKline se concentreaz─â acum eforturile asupra SIRT1 mai potent ╚Öi selectiv ca activator si SRT2104 si SRT2379- care sunt implica╚Ťi ├«n mai multe studii clinice de explorare.
Farmacocinetica integrala,oficiala, de administrare oral─â de resveratrol a 2000 mg de dou─â ori pe zi, la om, studiind interac╚Ťiunea cu etanol concomitent cu quercetina ╚Öi mas─â bogat─â ├«n gr─âsimi a fost publicata. [105] Valoarea medie a concentra╚Ťiei serice maxime resveratrol a fost de 1274 ng / ml la starea de echilibru, care a fost redus 46% de c─âtre o mas─â de gr─âsime de la administrare. Nu a existat nici un efect al quercetinei orale concomitente cu etanol. Voluntari s─ân─âto╚Öi au raportat frecvent diaree minora ╚Öi m─âsuri de laborator au identificat modific─âri u╚Öoare ale func╚Ťiei hepatice si a potasiului seric. Nici un efect advers asupra func╚Ťiei renale nu a fost identificat de╚Öi doar opt adul╚Ťi s─ân─âto╚Öi s-au testat ├«n studiul de dou─â s─âpt─âm├óni.

La om [40] [103] ╚Öi ╚Öobolani, [42] [106] [107] mai putin de 5% din doza oral─â administrata a fost observat ca resveratrol liber ├«n plasma sanguin─â. Cei mai abundenti metaboli╚Ťi resveratrol la om, ╚Öobolani si ╚Öoareci de laborator era trans-resveratrol-3-O-glucuronid ╚Öi trans-resveratrol-3-sulfat. [108] Walle sugereaz─â ca sulfoconjuga╚Ťii sunt sursa primar─â de activitate, [103] Wang et al . sugereaz─â ca glucuronoconjuga╚Ťii, [109] ╚Öi Boocock et al.au subliniat, de asemenea, nevoia de studiu ├«n continuare a efectelor metaboli╚Ťilor, inclusiv posibilitatea de deconjugare a resveratrolului liber in interiorul celulelor. Goldberd, care a studiat farmacokinetica resveratrolului, catechinelor ╚Öi quercetinei la om, a concluzionat ", se pare c─â poten╚Ťialele beneficii pentru s─ân─âtate ale acestor compusi pe baza activit─â╚Ťilor in vitro ale compusilor neconjugati sunt nerealiste ╚Öi au fost mult exagerate. ├Äntr-adev─âr,abunden╚Ť─â de lucr─âri descriind astfel de activit─â╚Ťi pot fi ├«n mod legitim descris ca lipsit de relevan╚Ť─â ╚Öi ├«n╚Öel─âtoare pentru moment, investiga╚Ťii de aceast─â natur─â ar trebui s─â se concentreze pe beneficiile poten╚Ťiale asupra s─ân─ât─â╚Ťii ale metabolitilor glucuronid ╚Öi sulfoconjuga╚Ťi. ". [110]

Ipoteza c─â resveratrolul din vin ar putea avea biodisponibilitate mai mare dec├ót resveratrol dintr-o pastila [12] [111] a fost infirmat─â de datele experimentale. [110] [112] De exemplu, dup─â ce cinci oameni au baut 600 ml de vin rosu, cu con╚Ťinut de resveratrol de 3,2 mg / l (doza total─â de aproximativ 2 mg) ├«nainte de micul dejun, resveratrolul netransformat a fost detectat in sange la numai doi dintre ei ╚Öi numai ├«n urme (sub 2,5 ng / ml). Nivelurile de resveratrol par a fi u╚Öor mai mare ├«n cazul vinului rosu (600 ml de vin rosu contine 0,6 mg / ml, resveratrol; doza total─â de aproximativ 0,5 mg), a fost luat─â cu masa: urme de (1-6 ng / ml) s-au g─âsit la patru din zece subiecti [112] ├Äntr-un alt studiu, farmacocinetica resveratrolului (25 mg) nu s-a schimbat dac─â acesta a fost luat cu suc de legume, vin alb sau suc de struguri albi. Cel mai ├«nalt nivel de resveratrol neschimbat ├«n ser (7-9 ng / ml), a fost realizat dup─â 30 de minute, ╚Öi a disp─ârut complet din s├ónge dup─â patru ore. [110] Autorii din ambele studii ├«ncheie ca urmele de resveratrol a ajuns ├«n s├ónge sunt insuficiente pentru a explica paradoxul francez. Efectele benefice ale vinului, aparent ar putea fi explicate prin efectele alcoolului [110] sau ├«ntregul complex de substan╚Ťe pe care vinul rosu il con╚Ťine; [112], de exemplu, beneficiile cardiovasculare de la vin par a fi corelate cu con╚Ťinutul de procyanidine [113].

Asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie cautata forma acetilata, cea specifica vinului. Plus ca vinul rosu contine un intreg complex de substante. De aceea am adaugat Mumio, pentru a completa mineralele, vitaminele si enzimele necesare(prezente in vin) chiar la un nivel superior.

Forma acetyl este superioara bioactiv, exemplele fiind nenumarate: colina vs.acetylcolina, L-Carnitina vs. Acetyl L-Carnitina, Carnosine vs. Acetyl carnosine, acidul salicilic vs. acid acetyl salicilic (faimoasa aspirina).

Iata ce zice wikipedia despre forma acetyl: http://en.wikipedia.org/wiki/Acetyl
├Än acord cu rapoartele anterioare (Howitz et al, 2003;.. Boer et al, 2006), resveratrol (50 ╬╝ M) a stimulat activitatea de SIRT1 ~ 12-ori . Derivate 1 (3,5-dihidroxi-4 '-thiomethyltrans-stilbene), ├«n care 4'-hidroxil a fost ├«nlocuit cu un grup de thiomethyl, a fost cel mai eficient, stimularea activit─â╚Ťii SIRT1 18-ori, ├«n timp ce Derivatele 4 (3,5 -dihidroxi-4 '-methoxytrans-stilbene), ├«nso╚Ťit─â de un grup metoxi chimic similar,a activat SIRT1 de 11 ori . Derivatul 2 (3,5-dihidroxi-4 '-methyltrans-stilbene) ╚Öi Derivatul 3 (3,5-dihidroxi-4'-ethyltrans-stilbene), substituit cu metil hidrofob ╚Öi ethylgroups la pozi╚Ťiile 4 ",au activat SIRT1de 16 - ╚Öi respectiv de 14 ori. Derivata 5 (3,5-dihidroxi-4 '-acetoxytrans-stilbene), ├«nso╚Ťit─â de un grup de ester, cu un volum relativ mare de la a 4'positie a fost cel mai pu╚Ťin puternic, SIRT1fiind stimulat doar de trei ori. Bazat pe aceast─â rela╚Ťie structur─â-activitate, se pare c─â substituen╚Ťii mici, hidrofobi la pozi╚Ťia 4 'pot spori potenta stilbenelor. "

Activitatea de STAC in vivo va depinde de mul╚Ťi factori, cum ar fi rata sa de absorb╚Ťie ╚Öi metabolismul.

Din acest motiv, activitatea in vitro nu se poate corela ├«ntotdeauna cu capacitatea de a activa sirtuinele in celule. De exemplu, ├«n esterazele in vivo sunt cunoscute pentru a se lipi u╚Öor pe grupe acetil de la molecule care con╚Ťin gruparea acetyl pentru a elibera acetat (White & Hope, 1984). Din acest motiv, medicamentele sunt adesea acetilate ├«ntr-o form─â pro-medicament ca un mijloc de consolidare a propriet─â╚Ťilor sale, cum ar fi stabilitatea, f─âr─â a diminua activitatea sa biologic─â (Takahashi et al., 1992). Derivatul 5, care este acetilat ├«n pozi╚Ťia 4 ', a fost cel mai pu╚Ťin eficace ├«n activarea SIRT1 in vitro, cu toate c─â durata de via╚Ť─â prelungita produsa cea mai mare a fost ob╚Ťinuta prin tratare cu o STAC p├ón─â ├«n prezent, probabil datorit─â faptului c─â r─âm├óne mai stabil ├«n mediu de drojdie dec├ót alte STACs ╚Öi este descompus de căÄtre esteraze dup─â ce intr─â ├«n celul─â, eliber├ónd resveratrol in forma libera ╚Öi acetat ╚Öi asigurand un echilibru al
fluxului de compus activ, dar în mod clar mai multe experimente vor fi necesare pentru a confirma acest lucru.

Genele care raspund de rejuvanare denumite Sirtuine se exprima in prezenta grupului Acetyl :http://en.wikipedia.org/wiki/Sir2
Rezulta ca:forma Acetyl resveratrol este cea mai activa forma a resveratrolului(in vitro si vivo),scapand de procesul de sulfonare si/sau gloconare in ficat,gruparea acetyl permite traversarea barierelor membranoase si activeaza SIRT 1 si Sir 2(daca persoana are gelele corespondente!).Deci rejuvenarea este conditionata genetic.In rest TOATE celelalte efecte ale Resveratrolului sunt valabile si amplificate.In plus aceasta forma inlatura efectele radioactivitatii:http://www.news-medical.net/news/20110505/Acetyl-resveratrol-could-protect-against-radiation-sickness.aspx si http://www.thenakedscientists.com/HTML/content/news-archive/news/2259/
Acidul Fulvic prezent in Mumio ii mareste randamentul lucrand sinergic.
http://www.humichealth.info/effects.html / http://www.supremefulvic.com/ http://www.youtube.com/watch?v=vHJB9LmB_FU&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=xVedEN6e7eo

Din studiile mentionate mai sus rezulta ca efectele cele mai bune s-au manifestat la vinul rosu,in cazul resveratrolului natural. Activitatea sporita, dupa cum arata studiile,este datorata micro si macro elementelor prezente in vinul rosu. Fulvicin contine atat aceste elemente si,in plus, contine minim 15% Acid Fulvic, factor determinand in procesele metabolice celulare,asigurand suport in exprimarea resveratrolului la maximum potential.
REFERITOR LA : 3993749

Tel 0728939568


paulcretu

Publicati acest anunt in blogul dvs. Adaugare la selectia mea-Nu face nici o plată, fără să știe dacă proprietarul este de încredere.
-Dac─â primi╚Ťi e-mailuri care nu sunt ├«n limba corect─â sau prost scrise, se abtine de la ea.
-Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri ne pute╚Ťi contacta
De La :
E-Mail:
Subiect:
Text:
Cod de validare:
Introduceti codul:
Verificarea va permite sa nu trimiteti mesaje nedorite.
Mesajul dvs. va fi trimis la persoana care a dat anuntul.
Pentru a primi cele mai recente anunturi prin e-mail

TrimitePowered by Wservir, Lda
Iesire